Billig Forbrukslån

I dagens mer tradisjonelle bankvesen er det flere ting som gjør innpass i vår hverdag. Det mer banale men viktige er at du nå kan bruke internett mye mer. Du kan åpne en konto i nettbanken og du kan søke på lån, som billig forbrukslån, rett igjennom internettsiden til banken. Det gjør at du kan spare penger og spare tid. Det tar mange ganger mye kortere tid å gjøre ting selv enn å ringe noen for at de skal gjøre det, eller sende en e-post med håp om at mottakeren er flink til å følge med på hva som forespørres.

De fleste banker bruker også BankID som en måte å verifisere brukere på. Når du skal søke på et lån eller logge deg inn i nettbanken kan du gjøre dette ved å taste inn ditt fødselsnummer, legge inn ditt BankID nummer fra din brikke samt personlig passord. I tillegg er det en ganske fin funksjon som gjør at du kan koble din BankID mot mobiltelefon. Da bruker du BankID på din mobil. Da trenger du kun å taste en kode for å få det du trenger gjort. Det går ganske fort og det er ingen som egentlig stopper deg om du gjør det du skal.

Forventninger

Med all denne teknologien i bakhånd skapes det veldig mange forventninger om hvordan ting skal gjøres og hvor fort ting skal gjøres. Vi orker ikke å vente på ting og vi orker ikke å gi folk for mye godvilje heller. Det skal fungere eller så skal det fungere. Det er ingen middelvei og det er ingen unnskyldninger når det kommer til hvorfor noe ikke fungerer som det skal.