Kjøpe Bitcoin

Fremtiden er på nett

Fremtiden ligger på internett. Når internett kom til, som først av alt startet som et militært prosjekt, var det mange som trodde at det ikke ville bli noe av. De fleste så på internett som noe rart og snodig. Vi likte å gå på butikken, hente ting på posten og kjøpe bilen hos bilforhandleren. Mange hadde ikke noe i mot å ringe forsikringsselskapet for å få et godt tilbud eller stikke innom banken for å sette inn penger eller betale regninger.  

 

Ting har endret seg mye de siste 20-30 årene. Nå er det veldig få som har lyst til å gjøre noe som helst med andre personer på samme måte som før. Ingen vil stikke innom banken for å ta hånd om sine daglige gjøremål. Dette gjøres på nett. Man handler mat på nett, bestiller bil og varer på nett, og får ting levert på døren fordi man kan kommunisere med bud på nett. Det samme gjelder muligheten for å tjene penger. Du kan tjene mer penger ved å spekulere i aksjer, handle kryptovaluta eller jobbe på nett enn det du kan i de beste jobber. 

 

Kjøp Bitcoin 

En av dagens gode måter å tjene penger på er å spekulere i Bitcoin kursen. Det som er så spennende med akkurat dette er at du kan kjøpe Bitcoin og deretter selge dem til en bedre pris. Dette er hele poenget med spekuleringer. Du kjøper og selger, og samtidig sitter igjen med litt. Hva som er praktisk for deg og hvordan dette kan gjøres best mulig kommer jo veldig an på hvor flink du er på å treffe rett. Når det er sagt så kan dette virke vanskelig og lett på samme tid. Når vi ser på hvordan folk handler er det lett å tjene penger i gode tider, men det er mye vanskeligere å tjene penger i dårlige tider. Folk som tjener penger i dårlige tider har virkelig talent for handel.  

 

Handle i Bitcoin derivativer 

Du trenger ikke å selge og kjøpe Bitcoin for å tjene penger på Bitcoin kursen. Du kan også kjøpe og selge derivater. Dette kan du ikke gjøre alene. Du trenger en megler som kan hjelpe deg slik at du får kommet i gang. Det finnes gode nettmeglere som kan hjelpe deg her. Du er ikke begrenset til derivater på Bitcoin, men kan handle alle slags verdipapirer. Om du vil spekulere i olje, råvarer, indekser eller annet er det bare å kaste seg over.  

 

Når du starter med kjøp og salg på nett er det viktig at du tar i bruk stop-loss funksjonen. Du kan da legge inn en funksjon slik at datamaskinen selger aksjer for deg helt automatisk når kursen faller under et visst nivå. På denne måten slipper du å være oppe hele dagen og natten. Dette er en sikkerhetsventil slik at du ikke mister store verdien når kursen raser.